Eten en drinken
In café de Pels kun je vanaf 9 uur ’s ochtends ontbijten, lunchen en tot ’s avonds laat borrelhappen bestellen. Al onze producten komen bij kwaliteitsleveranciers vandaan en veel van de menukaart bereiden we in eigen keuken.
Ontbijt
Croissant met Pels-jam, Normandische boter | |
PARIJS: croissant, stokbrood, jam, boter | |
BRUSSEL: gekookt ei, stokbrood, jam, boter | |
FRANS ONTBIJT: croissant, stokbrood, jam, boter, gekookt ei, jus d’orange en thee of koffie naar keuze |
Stokbroodjes
Wij serveren stokbrood van de gebroeders Niemeijer | |
---|---|
Extra belegen boeren Goudse kaas net chutney | |
Amsterdamse ossenworst met Dijonmosterd en zilveruitjes | |
Huisgemaakte makreelsalade met wasabimayonaise | |
Camembert |
Snacks
Huisgemaakte hummus met olijven en pitabrood | |
Brandt & Levie droge worst (een hele) met cornichons | |
Portie Amsterdamse ossenworst | |
Portie Reypenaer belegen kaas | |
Olijven uit de Peleponnesos | |
Pinda’s | |
Notenmix | |
Zoute amandelen | |
Patisserie Holtkamp | |
Garnalenkroketten met wasabimayonaise (2 stuks) | |
Kalfsbitterballen met Dijonmosterd: | |
4 | |
8 | |
12 | |
Kreeftbitterballen met wasabimayonaise: | |
4 | |
8 | |
12 | |
Garnalenkroketjes met wasabimayonaise (3 stuks) |